söndag 4 maj 2008

Helgen som var...

Ja då har en till helg gått, och sommaren börjar närma sig. Ska bli så skönt att bli ledig mer! 10 veckors ledighet är ju inte fel! Fast jag kommer att jobba lite extra ändå. Pengar får man väl aldrig för mycket av! =)

Vad har jag gjort i helgen då? Jo i fredags jobbade jag kväll i kassan. Sådär lagomt segt, men det gick bra! Igår var jag ute och sprang i skogen igen. Fast den här gången direkt på morgonen. Riktigt skönt faktiskt. Ska nog försöka med det lite fler gånger! Senare på eftermiddagen blev det en tur med inlines igen. Lite längre den här gången. Och det gick lika bra nu också! Så himla roligt! Så det kommer defintivt bli fler gånger!

Senare på kvällen var det bara att göra sig iordning för en helkväll med Jonna på bolanche! Det var ju salsakväll där. Det blev inte mycke salsadansande, men dansa det gjorde vi iaf! Synd bara att dom spelar sån skitmusik emellanåt där. Men vi hade en toppenkväll, så det var inte helt i onödan vi gick ut igår!

Idag var det bara att gå upp och ta en runda med Pontii igen. Sen bar det iväg till Rättviks marknad. Pontii fick ju så klart följa med. Träffade på en helt underbar liten tervueren tik där, och ägarna ville para han med henne. Dom gillade hans lugna temprament och stabila psyke... (hur dom nu kan tro nått sånt... hihi... ) Men tyvärr så har ju inte Pontii några kulor kvar så det blir inga valpar där eller! Synd kan ju jag tycka, för visst hade det varit fint att få ta en valp från Pontii... Har tänkt ett tag att nästa hund nog inte blir en belgare, har ju alltid velat haft en berner sennen... Men någonstans så börjar jag faktiskt fundera på om det blir en belgare ändå... Satt och kollade på blocket idag på terv valpar, och dom är så otroligt fina som valpar, självklart vuxna också. Men en ny valp blir det inte förrän Pontii börjar bli gammal. Men man blir himla sugen... Men som sagt, det hade inte varit helt fel att para Pontii om han fortfarande hade varit kapabel till det...




Pontii som valp...
Kan man bli nå sötare eller?









Men iaf, vi återvände hem med varsinna 8 par strumpor och jag köpte även en ny plånbok. Om ett tag blir det promenad i skogen med tjejerna. Malin och Doris, Åsa och Ellen, få se hur det går. Pontii får väl huvudbry när han får två tjejer med sig! =)

Ha en skön söndag!

2 kommentarer:

Paola sa...

Men herregud vad fruktansvärt söt han var som valp, sjukt söt!

Anonym sa...

Ja vilken sötnos Pontii var (och är)! Tack för senast förresten! Var roligt att dansa lite igen ;) Kram!