söndag 11 maj 2008

Avslutning!

I helgen var det avslutning med mina danselever. Fredagen och lördagsförmiddagen bestod av dans, dans, dans. Showerna gick jättebra, och eleverna var jätteduktiga! Känns så skönt att få ett riktigt avslut på något man sliter med en hel termin, och se att danserna funkar och att eleverna framför dom så bra! Det har verkligen känts toppen den här helgen! Så nu kan man börja ta det lite lugnt. Jobbar bara två dagar i veckan nu fram till sommaren, plus varannan helg i kassan förstås! Ni kan läsa om showen förrsten på http://www.dt.se/nyheter/gagnef/article310079.ece

Imorgon bär det iväg till Rättvik och vårens första agilityträning. Ska gå fortsättningskursen nu sju gånger under maj och juni. Ska bli så himla roligt! Får hoppas att Pontii inte glömt bort det vi lärde oss i höstas. Verkligen längtar till imorgon kväll! Återkommer imorrn med detaljer om hur det gick! =) Har diskuterat med Pontiis tjejers ägare om att gå ihop och köpa slalompinnar och lite hinder och sätta upp nånstans så man kan träna även hemma. Så vi får se hur det går!

Gårdagen var faktiskt riktigt trevlig. Var hos Martinas killes pappa och grillade med hela gänget. Vi var ganska många som samlades och käkade otroligt god mat. Kändes nästan som sommar när man satt där. Det enda som avslöjade att det var vår var kylan som kom krypande senare på kvällen. Så jag och Martina gick hem till henne senare och snackade lite skit. Hon skulle upp och jobba och jag var så trött ändå efter helgens ståhej. Men himlans trevligt var det.

Jag ska avsluta dagens blogg med ett citat jag fick av en kompis som man kanske ska fundera över...

If you always do what you always done, you will always get what you always got

Tack och hej för denna gång! =)

Inga kommentarer: