tisdag 3 december 2013

Äntligen hemma! =)

Igår landade vi hemma. Jive som numera svenska medborgare! Resan gick väldigt bra. Han var lite ledsen i början. Typ hela vägen till båten från uppfödaren! Men på båten så var han lugn och sov själv två gånger i hytten, i buren. Buren är inga problem nu. Han sover gott i den. I Malmö sov vi på Scandic från söndag till måndag och då sov han lugnt i buren hela natten! Men på morgonen när vi vakna var det lite panik! Men vi hann ut så inga olyckor där inte! När vi kom hem så blev väl Funky mindre glad över att jag hade en lite hundvalp med mig hem. Hon kunde inte vara i samma rum utan undvek han eller gav han tillsägelse. Men idag så är det mest lyfta på läppen och morra lite. Samt att hon kan vara i samma rum och ligga i soffan samtidigt! Små små steg! Hoppas verkligen att hon tillslut accepterar han och faktiskt kommer att inse att han kommer bli en jätterolig lekkamrat! =)

Idag påbörjade vi första inlärningen med klicker! Får nog träna några gånger till innan det fastnar! Men roligt är det att börja på nått med en ny hund igen! Han är otroligt söt, snäll, orädd, framåt och tuff! Trots att Funky visat sitt missnöje så söker han kontakt med henne konstant ändå. Kul att se!

Ska bli skönt att få ledigt snart så man koncentrera sig helt och hållet på hundarna ett tag! Är lite hektiskt nu inför dansuppvisningen, men sen är det lugnare! Tur man har Athina som är hemma och tar hand om mina vovvar, plus att hon har sina tre med sig. Så fem hundar bor det hos mig nuförtiden! =)

Hojt!

Inga kommentarer: